Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek

Biblio Bio

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Fin spansk fortælling om at turde.
1966. Antonio er en engelsklærer på en lille spansk skole, som ynder at bruge tekster fra Beatles’ sange i sin undervisning. Antonio beslutter sig for at rejse til det sydlige Spanien for at møde sit idol, John Lennon, som er i Almeria for at optage filmen “How I Won the War”. Undervejs får han selskab af Belén, en 20-årig gravid pige og teenagedrengen Juanjo, som er flygtet fra sin dominerende far. To unge skæbner der ikke passer ind i et intolerant spansk samfund, hvor Francos diktatur og den katolske kirke sætter dagsordenen.
Sammen begiver den umage trio sig ud på en biltur, der kommer til at ændre deres liv for altid.

Vinder af hele 6 Goya-priser (Spaniens fornemste filmpris), blandt andet årets bedste film, bedste instruktør, bedste skuespiller og bedste manuskript.
Instruktør: David Trueba
Spanien, 2013

Spilletid ca. 100 minutter

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.