Om dette arrangement

Tid
10:00 - 15:00
Lokalitet
Danmark

Robotter i børnehøjde på Biblioteket

Kom og leg med, når Bee-Bot robotterne besøger Slagelse bibliotek.

Bee-Bots kan styres af alle børn fra omkring 3 år og op til
omkring 7 år. De er sjove at lege med og lærer samtidig børn en masse gode ting, der kan bruges både, når man vil programmere og når der skal bages kage, regnes og skrives.

Med Bee-Bots kan alle børn lære en masse om programmering
De små robotter er meget enkle at styre og netop det, gør at de er supergode til at lære børn – også de små i børnehaven – om programmering og  hvordan man snakker med computere, så de kan gøre ting for os. Bl.a. kan du hjælpe Bee-Bot med at finde Kaptajn Sortskægs guldskat eller se om du kan bakke med Bee-Bot. Mon ikke også vi skal lave et Bee-Bot ræs med alle robotterne?

Leg og Sjov giver masser af læring for store og små.

Der vil være forskellige opgaver børnene kan styre Bee-Bots igennem. Piratøer med guldskatte, lege med tal og bogstaver, bygge og bruge labyrinter og forhindringer. Bee-Bots gør det sjov at lære. Vi får f.eks øvet retningssansen på den sjove måde, lærer at tænke fremad, og huske tilbage, lærer at bruge logik og tænke i step for step, så robotten forstår hvad vi siger. Dette er alt sammen noget, der også trænes i børnehaver og indskoling. Og så er det sjovt at lege sammen med andre børn og udvikle ideer sammen.

Legen foregår på gulvet, hvor der er forskellige aktiviteter. Gennem dagen laver vi små introduktioner, når børnene kommer, så de får hilst på Bee-Bot og lærer, hvordan man styrer den.
Børn helt ned til omkring 3 år har stor glæde af at lege med Bee-Bot. De synes den er kær og den ”snakker” til dem, når den er ”færdig” med en kommando.