Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

Livestream: Chimamanda Ngozi Adichie

Den verdenskendte forfatter til værkerne "Americanah", "En halv gul sol" og "We should all be feminists" besøger Det Kgl. Bibliotek, og du kan komme med via livestream på Slagelse Bibliotek.

Den afrikanske forfatter Chimamanda Ngozi Adichie tog verden med storm med bøgerne Americanah (2013) og En halv gul sol (2006, da. 2015), der begge har modtaget prestigefyldte priser. Derudover blev hendes præsentation til TED Talk We Should All Be Feminists set mere en 6 mio. gange og efterfølgende udgivet som bog. 

Adichie er en fremtrædende repræsentant for en ny generation af afrikanske forfattere, der er slået igennem i USA og læses verden over. Med afsæt i sin egen livshistorie med opvækst i et krigshærget Nigeria og flytning til USA for at studere som 19 år gammel, skriver Adichie politisk som humoristisk om race, fremmedgørelse, køn og kultur. 

Chimamanda Ngozi Adichie er opvokset i Nigeria, men deler i dag sin tid mellem Nigeria og USA, hvor hun har taget forskellige uddannelser indenfor kommunikation, statskundskab og kreativ skrivning. Inden da havde hun også læst medicin på universitetet i Nigeria. 

Fotograf: Manny Jefferson