Morten D.D
Morten D.D

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Target

Bidt af naturen - foredrag med Morten D. D.

Kom med, når vi får besøg af en vaskeægte naturnørd, Morten D. D. Hansen, der med aldrig svigtende begejstring fortæller historier om vores fantastiske natur.

Morten D. D. blander stor humor, benhård faglighed og politisk kant for at gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og nærværende. Man går hjem med et stort smil på læben – meget klogere – og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude.

Glæd dig til sammen med Morten D. D. at drøne lige ud i den natur, som er så utrolig og magisk, at man ikke kan forestille sig det. Måner, stjerner, Big Bang, evolution, smukke sommerfugle, bier, grimme planter, liv i dybhavet, insekter og farvestrålende paddehatte.

Morten D. D. er uddannet biolog, naturvejleder og museumsinspektør på Naturhistorisk Museum i Aarhus og en af landets mest populære naturformidlere. Han har optrådt i diverse medier, og senest på tv i TV2’s program ‘1 døgn, 2 hold, 3 dyr’.

Det er alt sammen ganske ufatteligt. Kom med, og bliv overvældet, når Morten D. D. fortæller om naturen i al sin unikke herlighed. 

Billetsalg åbnes 1. juni. 

Medlemmer af Biblioteksklubben kan købe billetter til 30,-. Der sendes rabatkode i sommerens nyhedsbreve. Hvis du endnu ikke er medlem af Biblioteksklubben, kan du let blive det. Det er gratis at blive medlem og du kan læse mere om klubben og dens mange fordele.