Studerende

Til dig, der er i gang med en uddannelse eller leder efter en.

Det fysiske rum
Vi har trådløst netværk og arbejdspladser i alle tre huse, så der er gode muligheder for at arbejde og skrive opgaver hos os. 

Og så er bibliotekaren selvfølgelig også lige i nærheden, hvis du får brug for hjælp til litteratursøgningen.

Skal du skrive opgave? 
Slagelse Bibliotekerne tilbyder forskellige E-materialer, som du kan bruge i forbindelse med opgaveskrivning, fx FaktaLink, Infomedia og Ebook Central. Gå direkte til vores E-materialer.

Skrivopgave.dk er en rigtig god hjemmeside til opgaveskrivere. Her kan du hente informationer om f.eks. kildekritik, problemformulering, litteratursøgninger og emnevalg. Skrivopgave.dk er primært målrettet ungdomsuddannelserne, men kan også bruges af overbygningen i folkeskolen. Gå direkte til skrivopgave.dk

Studievejledning
Studievalg Danmark tilbyder studievejledning om videregående uddannelser på Slagelse Bibliotek tirsdage kl. 15.00 til 17.00.
Du kan kontakte studievalgsvejleder Kit Kjeldsholm Rasmussen på 22 69 68 22 eller kkr@studievalg.dk eller gå direkte til at booke en tid på www.studievalg.dk/book

Leder du efter uddannelse?
På Uddannelsesguiden - ug.dk - findes information om ordinær uddannelse, voksen- og efteruddannelse samt job og arbejdsmarkedsforhold i Danmark.
Portalens indhold tilhører Undervisningsministeriet. Gå direkte til Uddannelsesguiden.

Studentum er nordens største søgetjeneste for uddannelse. Her kan du søge efter, sammenligne og få personlig rådgivning om valg af uddannelse.
Der findes også tests, artikler, interviews og guides, der giver inspiration til valget af uddannelse og studielivet. Gå direkte til Studentum.