Forfatterskolen for unge

For dig, der drømmer om at blive forfatter.

Forfatterskolen for unge
Elsker du at skrive, og er du mellem 13 og 18 år? Så er forfatterskolen for unge måske noget for dig.

Forfatterskolen løber over 2 semestre, og det koster 300 kroner pr. semester at deltage. Undervisningen foregår på Slagelse Bibliotek, og det er forfatter Malene Kirkegaard, der står for undervisningen.

Hvad sker der på forfatterskolen?
Første semester er dedikeret sproglig opmærksomhed, hvor I skal læse og skrive - og læse hinandens tekster.

Vi skriver og leger og undersøger sproget.

Hvad skriver vi egentlig, når vi skriver? Hvad står der på linjerne? og mellem linjerne? Hvordan skaber sproget betydning?

Andet semester fortsætter, hvor første semester slap, men nu med fokus på de tekster, I kommer til at bidrage med til den fælles antologi, som de sjællandske forfatterskoler udgiver ved slutningen af andet semester.

I kommer gennem en professionel redigeringsproces, og vi træner oplæsning og mikrofonteknik, så I er klædt på til årets afslutning, hvor bogen bliver præsenteret. Her læser I egne tekster op for publikum.

Hvis Forfatterskolen for unge lyder som noget for dig, så kontakt os for information om næste sæson.

Forfatterskolen for Unge er et tilbud til unge i Roskilde, Odsherred, Ringsted, Holbæk, Kalundborg og Slagelse Kommune. Projektet er støttet af Kulturregionen Midt- og Vestsjælland og har kørt siden 2012.

Læs mere om Forfatterskolen for Unge på Facebook og på https://forfatterskolenforunge.wordpress.com

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 58 57 57 57 eller sende en mail til faglig koordinator Heidie Schjøtt Grummesgaard på heidg@slagelse.dk.