Om at lave mad med røg. Med afsnit om udstyr, teknikker, forberedelser, håndtering og forskellige smagsgivere i form af træsorter. Opskrifter, alle indeholdende røgning eller røgede ingredienser. Samt tabeller over forskellige kødtypers røgning, med anbefaling til varighed, saltning og røgtype
Emneord
grillretter røgning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.13 (Konservering og opbevaring af næringsmidler)
Bidrag af
Originaltitel
Rök
ISBN
9788711557495
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
187 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Tid til grill
Det er ved at være dén tid på året! Sommeren er her næsten og det betyder udendørs madlavning. Det betyder grill!
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Røgning er en gammel disciplin, der er blevet populær igen. Bogen giver en fin gennemgang af forskellige teknikker, og præsenterer nyttige tabeller over forskellige røg- og...