Forfatteren, der er tidligere danmarksmester i grill, byder på opskrifter på fugl, fisk og kød i mange forskellige afskygninger, men også tilbehør og dessert som man kan tilberede over grillkullene. Sidst i bogen har forfatteren samlet sine bedste tips og tricks til succes ved grillen - fra valg af udstyr og røgtræ til optænding og grillmetode
Emneord
grillretter grillstegning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.11 (Madlavning i alm. for særligt apparatur)
Bidrag af
ISBN
9788771415872
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
106 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Tid til grill
Det er ved at være dén tid på året! Sommeren er her næsten og det betyder udendørs madlavning. Det betyder grill!
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Vi er godt forsynet med grillbøger i forvejen, men de mænd som bare ikke kan få nok af ideer, kan sagtens blive inspireret af denne bog...