Om at grille grønsager ved at bruge ild og røg fra enten rist, indirekte varme, støbejern, direkte på kul samt ved at røge og syrne. Med opskrifter på fx ristet knoldselleri med grillede kantareller og cikoriedukkah og urtecreme
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.15 (Råkost. Vegetarisk mad)
Bidrag af
Originaltitel
Eld rök grönt
ISBN
9788740656299
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
184 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Tid til grill
Det er ved at være dén tid på året! Sommeren er her næsten og det betyder udendørs madlavning. Det betyder grill!
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Hipstercool kogebog, som både er rustik og forfinet. Den er milevidt fra traditionel grillning af grønsager, og der bliver leveret opskrifter på den ene lækre specialitet efter...