...om lånetid og antal lån på en gang

Hvor længe kan jeg låne? Der er forskellig lånetid alt efter hvilken type materiale der er tale om, men du vil altid kunne låne i mindst 7 og højst 31 dage. Ved udlån får du en kvittering, hvor den præcise afleveringsdato for hvert materiale står. Du kan også se afleveringsdato for dine lånte materialer på "Min konto" under "Lån".

Kan jeg forlænge lånet?
Ja, hvis der ikke er reserveringer på materialet, og det ikke er 'kviklåns-bøger', kan du forny. Du kan dog maksimalt have materialet i 3 låneperioder før du bliver bedt om at aflevere.

Hvad er kviklån - og hvorfor kan de kun lånes i 14 dage?
Kviklån er nye bøger som vi gerne vil sætte fokus på. Det kan være bøger der er blevet godt anmeldt, men som er af en ny, ukendt forfatter. Eller bøger om et emne, der er oppe i tiden og meget omtalt. Det kan også være nye bøger af populære forfattere, som er så efterspurgte at vi, for at reserveringskøen ikke skal blive for lang, sætter dem ned til 14 dages lånetid.
Kviklån kan hverken reserveres eller fornyes, men vi vil altid have mindst 1 eksemplar af bogen, udover kviklånet, som kan reserveres og fornyes.

Hvor mange materialer kan jeg låne ad gangen?
Der er ingen begrænsninger.