Bøger to go

Skal biblioteket pakke din sommerferielæsning?

Lad bibliotekarerne overraske dig med nyt, uopdaget og spændende læsestof i din sommerferie. 

Hvordan er jeg med?
Udfyld formularen nedenfor så udvælger, udlåner og pakker vi en pose med tre bøger til dig, med udgangspunkt i dine ønsker, og hvad vi har hjemme på reolerne. Du kan låne én bogpose om ugen.

Har du børn, kan de få læsestof med i samme pakke.

Gode romaner, krimier, billedbøger, højtlæsning m.m.
I formularen kan du skrive en lille tekst til os, om hvilke bøger du kan lide, eller du kan sætte flueben ved den genre, som du er mest interesseret i. Som voksen kan du låne tre materialer ad gangen.

Vi kan desværre ikke garantere, at vi kan skaffe bestemte titler til dig, men vi skal gøre vores bedste for at finde en god erstatning. 

Hvis du bestiller bøger til børn, er det vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til. Du kan låne fem materialer pr. barn.

Bestil en bogpose
For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på "Log ind" og "Ny bruger" og udfylde formularen på www.slagelsebib.dk.

Hvis det driller med at bestille bøgerne via computeren, så kan du bestille din bogpose ved at kontakte biblioteket i den bemandede åbningstid på tlf. 58 57 57 57.

Afhentning af bogposer 
Når dine bøger er klar til afhentning, modtager du en mail med vejledning i, hvornår og hvordan du skal hente dem. Det vil være på bibliotekerne i Slagelse, Korsør eller Skælskør og indenfor bibliotekernes normale åbningstid. Du har 8 dage til at afhente din bogpose, fra den dag du modtager besked om, at den er klar til afhentning. Efterfølgende bliver materialerne afleveret igen. 

Henvend dig ved bibliotekarbordet, når du kommer for at hente din bogpose. Så finder vi den frem til dig. Vi henstiller til at du holder god afstand, hvis der er kø ved bordet.

Aflevering
Bøgerne i bogposerne afleveres på samme vis som alle andre lånte materialer. 

Rigtig god læselyst :-) 

Bøger kan afhentes på det valgte bibliotek, når du modtager mail. Afhentning finder sted i bibliotekets åbningstid ved henvendelse til bibliotekaren.
Du kan afkrydse mere end en genre.
Der kan kun vælges en materialetype.
Skriv hvilke titler, forfattere, genre eller emner, der interesserer dig. Vi kan ikke garantere bestemte titler, men vi vil gøre vores bedste.
Skriv alder og køn på børn samt eventuelt læseniveau og interesser.
Hvis du har reserverede bøger stående til afhentning på det bibliotek du vil afhente bogposen kan du skrive dato og reservationsnummer her. Så finder vi bøgerne og lægger dem i din pose.

BEMÆRK!: Indsæt ALDRIG persondata i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.