Inspiration til læsning i fritiden

Vil du gerne inspirere og motivere dine elever til mere læsning i fritiden? Litteratur udvider menneskers horisont og giver mere forståelse for andre. Desværre er fritidslæsningen under pres fra andre underholdningsmedier, og det vil vi gerne gøre noget ved. Så book inspirationstilbuddet her, og lad os præsentere dine elever for en masse fantastiske bøger, som bare venter på at blive læst.

Dine elever bliver introduceret til forskellige litterære genrer, som de almindeligvis ikke stifter bekendtskab med i den traditionelle danskundervisning. Det kan være fantasy, science fiction, grafic novels, erotisk litteratur og krimier. De får også en kort book talk, hvor de hører om indholdet i nogle helt konkrete bøger, og vi slutter dagen af med en snak om, hvor og hvordan eleverne kan hente mere inspiration til gode læseoplevelser på fx på YouTube og blogs.

Forløbet tager 45-60 minutter og kan afholdes på jeres skole eller på biblioteket. Hvis du har konkrete ønsker til emner, der skal tages op (fx sport eller tæt på virkeligheden) så aftales det med bibliotekaren på forhånd. Det samme gælder, hvis der skal laves lånerkort undervejs i forløbet.

Skriv til os på bornebib@slagelse.dk, hvis du ønsker at booke et forløb. Forløbet er gratis, men skal bookes senest 4 uger før det ønskede tidspunkt.