Vi giver inspiration til flere gode læseoplevelser

Kan du lide at læse? Læser du, fordi du skal? Eller fordi det er sjovt, spændende eller rørende?

Vi elsker at læse, og vi vil gerne lokke dig til at læse endnu mere… Dels fordi det er skønt, og dels fordi læsning er helt centralt for vores liv og vores hverdag, og for vores evne til at deltage i et demokratisk samfund på et kvalificeret grundlag.

I denne uge har Biblioteker og Borgerservice fokus på at inspirere dig til endnu flere gode læseoplevelser, og derfor vil vi blandt andet gerne invitere dig med til arrangementerne ”Vores favoritter”. Her vil vores bibliotekarer fortælle om de bedste læseoplevelser, som de har haft på det seneste, og det er ganske sikkert, at nogle af de bøger de fortæller om, også vil falde i din smag.

Læs mere om arrangementerne og køb billet her

Slagelse den 10. september
Korsør den 11. september
Skælskør  den 12. september

Du kan også finde inspiration til gode læseoplevelser på vores hjemmeside, hvor du finder en række gode lister med boganbefalinger. Listerne findes her – mon ikke der er noget, der kan friste dig…

Du kan gå på vores facebookside Læselysten, hvor vores dygtige bibliotekarer jævnligt anbefaler gode bøger og tilbyder oplevelser i litteraturens tegn.

Og når du besøger dit lokale bibliotek vil der naturligvis være gode bøger over det hele, som du bare MÅ låne med hjem!! 

#Læsløs på Slagelse Biblioteker og Borgerservice