Digitale medier

Når du er oprettet som bruger, har du adgang til en række digitale tilbud. Du kan låne e-bøger og netlydbøger på eReolen, se film på Filmstriben, læse aviser på PressReader, magasiner på RBdigital og meget, meget mere. De fleste tilbud har du adgang til hjemmefra, andre kan kun bruges på biblioteket. Nogle har du kun adgang til hvis du bor i Slagelse Kommune, andre er tilgængelige for alle vores brugere. Klik i menuen til venstre og læs om, hvad de forskellige tilbud indeholder og hvordan du får adgang.

Biblo.dk

Biblo er bibliotekernes tilbud til børn mellem 8 og 13 år.

Læs mere
Se online

Bibliotek.dk

På Bibliotek.dk kan du se hvad der er udgivet i Danmark, og hvad der findes på danske offentlige biblioteker - og du kan bestille det eller se hvilket bibliotek der har materialet hjemme.

Læs mere
Se online

Comics Plus

Comics Plus tilbyder ubegrænset adgang til over 19.000 tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, Manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter. Det populære tegneserieforlag Dark Horse, er inkluderet i Comics Plus, med bl.a. tegneserierne Hellboy, Buffy og Aliens. Af andre populære titler på Comics Plus kan nævnes: Lego Ninjago, Star Trek, My Little Pony og Garfield.

Læs mere
Se online

Digital Artikelservice

Læs artikler fra trykte danske tidsskrifter digitalt med Digital Artikelservice.


Med Digital Artikelservice tilbyder vi en nem og hurtig vej til digitaliserede artikler fra trykte danske tidsskrifter. Tjenesten er en integreret del af Bibliotek.dk, hvor man bestiller artiklerne og modtager en elektronisk kopi direkte på mail, ganske gratis. 

Slagelse Bibliotekernes abonnement til Digital Artikelservice betyder, at du som bruger får adgang til stort set hele Statsbibliotekets beholdning af tidskriftstitler, hvilket tæller ca. 40.000 tidsskriftstitler. Du kan for eksempel læse iForm, Gør-Det-Selv, Alt Om Historien eller magasinet Haven.

 

Ebook Central

Med Ebook Central har du mulighed for at gå på opdagelse blandt over 32.000 engelsksprogede e-bøger i fuldtekst inden for alle fagområder - primært fra engelske og amerikanske forlag.
 

eKurser.nu

eKurser.nu er en portal, der samler små kurser om hverdags-it.

Læs mere

eReolen

eReolen er bibliotekernes ebøger og lydbøger på nettet. Du kan streame titlerne fra eReolen online på din PC eller Mac, eller downloade dem i appen 'eReolen'.

Læs mere
Se online

eReolen Global

 
eReolen Global indeholder ca. 2.500 engelske e-bøger og netlydbøger til både børn og voksne. eReolen Global ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app, der er udviklet af det amerikanske firma OverDrive og drives af dem.

Læs mere
Se online

eReolen Go

eReolen Go er bibliotekernes digitale tilbud med ebøger og lydbøger for børn.

Læs mere
Se online

Faktalink

Faktalink er et elektronisk tidsskrift med over 650 artikler fordelt på alverdens emner. Artiklerne giver en introduktion til og en uddybende information om aktuelle og klassiske emner, links til videre læsning på internettet og henvisninger til illustrationer, artikler, bøger, tv- og radioindslag med mere.

Læs mere
Se online

Filmcentralen.dk

Det Danske Filminstitut's streaming-tjeneste for kort- og dokumentarfilm. Her kan du se flere hundrede film uden begrænsninger, abonnement eller password.

Læs mere
Se online

Filmstriben hjemmefra

Filmstriben giver dig adgang til streaming af gode danske og internationale film.

Læs mere
Se online

Filmstriben på biblioteket

Via bibliotekets computere har du adgang til biblioteket.filmstriben.dk. Her kan du streame kortfilm og dokumentarfilm, som kan være særligt egnede til undervisning.

Læs mere
Se online

Forfatterweb

Forfatterweb er et elektronisk forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere som omfatter både afdøde og nulevende forfattere. Består af både voksen, børne- og ungdomsforfattere samt illustratorer.

Læs mere
Se online

InfoMedia

Infomedia er en stor avisdatabase med artikler i fuldtekst fra en lang række danske aviser. Artiklerne går tilbage til ca. 1990 - for enkeltes vedkommende tilbage til 1985. Der er mulighed for at læse telegrammer fra nyhedsbureauerne. Basen indeholder desuden en række tidsskrifter som Ingeniøren, Landbrugsavisen, Computerworld og Dagens medicin.

Læs mere
Se online på biblioteket

Litteratursiden.dk

En viden- og kulturformidlende hjemmeside om fag- og skønlitteratur fra bibliotekerne.

Læs mere
Se online

Mandag Morgen

Ugebrevet Mandag Morgen er samfundsanalytisk medie, som hjælper beslutningstagere med at forstå de udfordringer vores samfund står over for, og med at udvikle og formidle nye løsninger.

Læs mere
Se online på biblioteket

Mediestream Folkebibliotek

Mediestream giver dig adgang til udvalgte historiske aviser fra perioden 1918-2001, som er blevet digitaliserede. Aviserne er såkaldte "herreløse" aviser - det vil sige, at de ikke udkommer længere. Aviserne fremstår som digitaliserede helsider, og du kan derfor bladre igennem dem og få lov til at opleve indholdet i deres oprindelige miljø'; artikler, annoncer og billeder side om side.

Læs mere
Se online på biblioteket

PressReader

PressReader giver online adgang til ca. 6000 aviser og magasiner (pr. maj 2017) fra over 130 forskellige lande på 60 sprog. Med PressReader kan du som registreret bruger på dit lokale bibliotek i Aarhus få adgang til nyheder fra hele verden. Ofte før den trykte kopi er tilgængelig i udgivelseslandet.

Læs mere
Se online

RBdigital

The Economist, Vogue, Amateur Photographer... med RBdigital kan du streame magasiner fra hele verden! Med RBdigital får du adgang til masser af internationale magasiner og blade i høj kvalitet - fra populære livsstilsmagasiner til fagtidsskrifter. Du kan streame og downloade så mange digitale magasiner, du vil, og de skal ikke afleveres igen. De nyeste udgaver af magasinerne udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version.

Læs mere
Se online

TURteori.dk - Kørekort til personbil

På TURTeori får du adgang til teorikursus og -prøver til kørekort til personbil.

Læs mere
Se online

TURteori.dk - Teoriprøve til personbil

På TURTeori får du adgang til teorikursus og -prøver til kørekort til personbil.

Læs mere
Se online

 

Verdensbiblioteket.dk

Verdensbiblioteket tilbyder film, bøger og musik på mere end 10 forskellige sprog.

Læs mere
Se online

 

 

 


Bøger og lydbøger

 

Artikler, aviser og blade

 

Film

 

Andre e-materialer