Bøger og lydbøger

.

 

   Ereolen &  Netlydbog

eReolen indeholder ebøger og netlydbøger fra danske forlag. Langt de fleste titler vil du kunne streame/hente umiddelbart, men på de nyeste eller mest populære ebøger (kun ebøger, ikke netlydbøger) fra de store forlag, kan du komme ud for at skulle stå i kø, akkurat som vi kender det fra de mest populære fysiske bøger. Det vil altid være tydeligt markeret om der er tale om en ebog du kan låne umiddelbart eller om du skal stå i kø. Læs mere om indhold og reservering HER.

Ligegyldigt om du bruger pc, mac, tablet eller smartphone kan du streame ebøger og netlydbøger via eReolens hjemmeside.

Hvis du bruger en Iphone/Ipad eller tablet/smartphone med Android skal du hente en app i appstore/playbutikken (søg på ”ereolen”). Via appen kan du hente ebøger og netlydbøger til offline læsning/lytning. Hvis du vil læse/lytte offline må du ikke logge ud af appen.

Hvis du bruger en tablet/smartphone med windows, bliver der ikke produceret en app, da brugergruppen er meget lille. Du kan streame via eReolens hjemmeside.

Du kan låne 4 ebøger og 4 netlydbøger pr. måned. Måneden regnes fra den dag du henter hver enkelt titel. Lånetiden er 30 dage.

Du skal være meldt ind som låner på Slagelse Bibliotekerne og have folkeregisteradresse i Slagelse Kommune for at kunne bruge tilbuddet.

Adgang til eReolen HER.

 

Ereolen Global

eReolen Global indeholder ca. 2500 engelske og amerikanske ebøger og netlydbøger. En del af titlerne vil du kunne streame/hente umiddelbart, men du kan også komme ud for at skulle stå i kø, akkurat som vi kender det fra de mest populære fysiske bøger og lydbøger. Det vil altid være tydeligt markeret om der er tale om en ebog/netlydbog du kan låne umiddelbart eller om du skal stå i kø.

eReolen Global kan bruges på PC, mac og på tablets/smartphones. Til tablet/smartphone skal du hente app'en ”Overdrive” og oprette en profil.

Du kan have 2 lån og 2 reserveringer ad gangen fra eReolen Global. Lånetiden er 21 dage, men bogen kan fornyes 6 dage før den skal afleveres, hvis der ikke er kø.
Bøgerne kan afleveres, når du er færdig. Det vil sige, at du kan låne mange bøger på én måned.

Du skal være meldt ind som låner på Slagelse Bibliotekerne og have folkeregisteradresse i Slagelse Kommune for at kunne bruge tilbuddet.

Adgang til eReolen Global HER.

 

Ebook Central

Ebook Central indeholder mere end 32.000 engelske e-bøger, primært faglitteratur, men også nogen skønlitteratur. De kan læses på computer, mac og tablet/smartphone (android eller apple, ikke windows).

Hvis du vil hente bøgerne til offline læsning på computeren, skal du oprette en profil på Ebook Central og du skal have Adobe DigitalEditions installeret.
Hvis du vil læse offline på tablet/smartphone skal du oprette en profil på Ebook Central og du skal have Bluefire Reader installeret på din tablet/smartphone.

Du kan låne 10 e-bøger ad gangen fra Ebook Central. Lånetiden er 14 dage.

Du skal være meldt ind som låner på Slagelse Bibliotekerne og have folkeregisteradresse i Slagelse Kommune for at kunne bruge tilbuddet.

Adgang til Ebook Central HER.