Aviser og blade

.

Comics+

 

Adgang til Comics Plus https://www.rbdigital.com/ddbcp.

  Infomedia

Artikler fra de fleste danske landsdækkende, regionale og lokale aviser i fuld tekst. Enkelte avisers artikler kan findes helt tilbage fra 1985, de fleste er først med fra senere. Mange artikler fra 2008 og frem ligger som PDF-filer i den originale opsætning med billeder og grafik.
Infomedia giver desuden adgang til en lang række fagblade og magasiner.

Der er kun adgang til Infomedia fra Slagelse Bibliotekernes pc'er, ikke hjemmefra.

Adgang til Infomedia HER.
 

 

   Library Pressdisplay

Library Pressdisplay giver adgang til mere end 2000 aviser fra næsten 100 lande. De fleste danske aviser kan dog ikke vises på danske IP-adresser, så tilbuddet skal bruges hvis du er interesseret i udenlandske aviser.

Der er adgang fra alle pcer på Slagelse Bibliotekerne. Du har adgang hjemmefra hvis du er meldt ind som låner på Slagelse Bibliotekerne og har folkeregisteradresse i Slagelse Kommune.

Adgang til Library PressDisplay HER.

 

  Zinio/RBDigital

Zinio/RBDigital giver adgang til 190 engelsksprogede magasiner, f.eks. Billboard, Cosmopolitan, Popular Photography og Runner's World. Der er adgang fra pc, mac, samt tablet/smartphone.

Adgang til Zinio/RBDigital foregår via linket nedenfor. Første gang du bruger Zinio/RBDigital skal du oprette dig som bruger med en mailadresse og et password.

Hvis du vil bruge Zinio/RBDigital fra din smartphone/tablet, skal du hente Zinios app "Zinio for libraries". Du skal dog stadig bruge linket her på siden til at hente magasiner, derefter kan de læses i app'en.

Der er adgang fra alle pcer på Slagelse Bibliotekerne. Du har adgang hjemmefra hvis du er meldt ind som låner på Slagelse Bibliotekerne og har folkeregisteradresse i Slagelse Kommune.

Adgang til Zinio/RBDigital HER.

 

   Artikelservice via bibliotek.dk

Du kan få både avis- og tidsskriftartikler direkte hjem på din computer. Det er gratis og meget hurtigere end at skulle vente på at få artiklen hjem på papir. Det foregår fra bibliotek.dk.

Start med at oprette dig som bruger på bibliotek.dk:

  1. Klik på Log ind øverst til højre på forsiden.
  2. Vælg Ny bruger og indtast din mailadresse og tal/bogstaver fra kontrolkoden.
  3. Klik på Opret ny bruger-knappen.
  4. Du modtager en mail hvor du skal bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket.
  5. Vælg kodeord.
  6. Du kan nu logge ind med den mailadresse og det kodeord du har valgt.

OBS! Login til bibliotek.dk er IKKE det samme som til dit lokale bibliotek (som ofte er CPR + pinkode). Senere bliver det muligt at bruge samme login til alle biblioteksforhold.
 

Artikler fra aviser
For at få avisartikler direkte til din pc, skal du:
1. være logget ind i bibliotek.dk
2. have gemt et af Slagelse Bibliotekerne som favoritbibliotek
3. have gemt dine personlige data i din profil
Det tager lidt tid, men når du har gjort det én gang, skal du fremover bare være logget ind, når du bruger bibliotek.dk, så får du alle mulighederne.
Derefter skal du, når du i bibliotek.dk finder en artikel, som du gerne vil læse, klikke på "Mere information" under oplysningerne om artiklen, for at se om den er tilgængelig elektronisk. Derefter skal du klikke på "Læs artikel i Infomedia", det står lige under den grå bestil-knap. Du får artiklen frem på skærmen med det samme.
 

Artikler fra tidsskrifter
For at få tidsskrifter direkte til din pc, skal du:
1. være logget ind i  bibliotek.dk
2. have gemt et af Slagelse Bibliotekerne som favoritbibliotek
3. have gemt dine personlige data i din profil
Det tager lidt tid, men når du har gjort det én gang, skal du bare være logget ind, når du bruger bibliotek.dk, så får du alle mulighederne.
Derefter skal du, når du i bibliotek.dk finder en artikel, du gerne vil læse, klikke på artiklens titel for at få alle oplysninger om artiklen frem. Under den blå bestil-knsp skal du derefter klikke på "Kopiservice". Du får artiklen tilsendt på mail.