Borgerservice og biblioteker under samme tag

26.02.18
I 2017 fusionerede biblioteker og borgerservice i Korsør og Skælskør, og 7. marts 2018 bliver det Slagelses tur til at samle borgerservice og bibliotek under ét tag.

Sammenlægningen af biblioteker og borgerservice betyder, at borgerne i Slagelse Kommune fremover kan se frem til at få hjælp til borger.dk, NEMID, flytning, sygesikringskort, boligstøtte og andre borgerserviceopgaver 14 timer mere om ugen end i dag – og nogle dage helt frem til kl. 18 og 20 og også lørdag.

Lukket mens flyttekasserne skifter adresse
Inden medarbejderne fra både borgerservice og biblioteket er klar til at byde borgerne velkommen på Stenstuegade holder både borgerservice og biblioteket lukket den 5. og 6. marts for at få flyttet de sidste ting og gøre skranker mm. helt klar til indvielsen den 7. marts kl. 10.

Kom og vær med
Alle er velkomne til at deltage i markeringen den 7. marts, som fejres med bobler og lidt sødt til både store og små. Næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen samt centerchef for Kultur, Fritid og Borgerservice Mette Mandrup vil byde velkommen og klippe snoren til det nye Bibliotek og Borgerservice.