Forbudt for børn

12.05.20
eReolenGO har masser af gode krimier til dig, der er mellem 9 og 12 år. Måske savner du lidt spænding i hverdagen. Måske vil du bare gerne læse en rigtig god bog på eReolen, som du slet ikke kan lægge fra dig. Disse 9 go’e krimier er ikke en del af en serie, så du får det hele med fra start til den nervepirrende slutning i én og samme bog.

Bankrøveriet i Søby
Af Bent Fauerby, 2016

Søren opdager ved et tilfælde nogle meget vigtige indicier i bankrøversagen, men ingen tror på ham, da indicierne forsvinder igen.
 

Manden i mosen
Af Benni Bødker, 2014

Ude i mosen finder Tim og hans hund Pip et lig, der har fået skåret halsen over. En mystisk person befinder sig i området,og pludselig er Tim i fare.
Lix 14
 

Jagten på den talende hund
Af Morten Dürr, 2015

Kurt og Mikkel går i 6. klasse og tjener styrtende med penge ved at kidnappe folks kæledyr. Da de stjæler en talende hund fra en indisk mafiaboss, får de både lejemordere og den smukke dyreven, Ellen på nakken.

Findes også som lydbog.

Drama ved daggry
Af Karsten S. Mogensen, 2014

På en lejrskoletur bliver eleven Jens slæbt med ud i skoven af to tyve, som skal grave nogle penge ned. Malte ser det. Hvad skal han gøre? Skal han vække de andre? Nej, så når tyvene væk. Malte sniger sig efter dem.
 

Farlige små fisk
Af Hjørdis Varmer, 2016

Den ca. 13-årige Per finder 20 tusind-kronesedler og en kode i en biblioteks-bog. Han beholder pengene og fortæller kun bog-opsætteren Jan om sagen, men pludselig kidnappes Jan.
 

Timo von Marius’ sidste rejse
Af Andreas Møller, 2016

Da den 6-årige Mickeys mor får en mystisk gammel bog i sin varetægt, aner hun ikke, at to forbrydere også er interesseret i dens hemmelighed.
 

Snestorm
Af Karsten S. Mogensen, 2014

Vilhelm farer vild i snestormen og hvirvles ind i en spændende terroraktion.
Lix 18
 

Noget i klemme
Af Steen Dorumlu Christensen

Drengen Klemme blandes ind i en sag med en babyalarm, en kidnappet millionærsøn og et trusselsbrev. Han forsøger at samle brikkerne, men måske hænger de ikke sammen på den måde han tror?