Vinterferien kalder
Vinterferien kalder

Vinterferien kalder

11.02.22
Hvad har perleplader, prinser og pyjamasser til fælles med frikadeller? Ikke ret meget, skulle man tro, men alligevel er der en rød tråd mellem de fire ting. De er nemlig alle på programmet i vinterferieugen på et af Slagelse Bibliotekerne, sammen med endnu flere sjove oplevelser. Alle for børn , og forældre og bedsteforældre må også rigtig gerne være med.

Vinterferieugens aktiviteter starter allerede lørdag den 12. februar klokken 11.00. Her er der perlepladeworkshop med Betina Houlind Kruse på Slagelse Bibliotek. Betina, der er kreativ perleplade-ekspert og forfatter til flere populære perlepladebøger, deler ud af både kreativitet, tips, tricks og nye designs. Man skal være seks år eller ældre, for at være med – og man må gerne medbringe en voksen hjælper.

Der er også klassikere på spil på alle tre biblioteker i ferien. Som børneteaterforestillinger, med kostumer, rim, musik, dukker, og – måske - en gravko?

På Korsør Bibliotek er det ”Den Lille Prins”, Antoine de Saint-Exupérys livskloge klassiker, man kan opleve. Forestillingen, en musikalsk fortælling for 6-12 årige, er den 14. februar klokken 13.00.

Alice i Eventyrland, Lewis Carrolls hyldest til fantasien, omsat til teater, kan man opleve på Skælskør Bibliotek den 15. februar klokken 11.00. Forestillingen er henvendt til de 5-10 årige.

Både dyner, pyjamasser og bamser er velkomne, sammen med de mindste børn og deres voksne, når der er Pyjamas Bio i vinterferien. På Slagelse Bibliotek er det den 14. februar og i Skælskør, hvor det foregår i Kosmorama, byens bedste biograf, er det den 15. februar. Begge steder starter forestillingen klokken 18.00. Billetter til Kosmorama købes på Kosmobio.dk og koster 10 kroner.

Vinterferieugen afsluttes med ”Frikadellebibliotek” den 17. februar fra klokken 10.30-12.30. Frikadellebiblioteket er et helt nyt koncept, for børn i 5-12årsalderen og deres forældre. Hver gang byder på en nærværende forældre-barn-aktivitet efterfulgt af hyggelig fællesspisning – deraf navnet, Frikadellebibliotek. Første gang er aktiviteten familieyoga, så man skal medbringe et skridsikkert underlag og tæppe.

Alle de aktiviteter der foregår på biblioteket i vinterferien er gratis, men man skal melde sig til på forhånd. 

Da kan finde en samlet liste over feriens aktiviteter lige her - Vinterferie 2022. 

NB! Teater Fantast har meldt forfald til forestillingen Mustafas Kiosk og den vises derfor ikke i ferien.