Efterårets program er ude nu!

07.09.20
Et væld af spændende arrangementer for både store og små

Alle mennesker fortæller historier. Vi fortæller og lytter til hinandens historier – fra de små hverdagsfortællinger over kaffen til den store verdenshistorie. Fællesskab og historiefortælling hænger uløseligt sammen, og det er kun endnu mere vigtigt at huske på, når pandemier, naturkatastrofer og ulykker truer.

Vi rykker sammen – med afstand selvfølgelig – for at dele historier, lytte og føle sammenhold. Vi kalder derfor efterårets tema for ’Sammen om historier’.

Vi glæder os til at byde velkommen til et efterår fuld af samtalesaloner, forfatterforedrag, fællessang, læse- og filmklubber, barselscaféer og meget andet. Glæd dig også til alle de sjove aktiviteter for børn og familier lige fra teater, kreative workshops, pirater og filmhygge med Nordisk Børnefilmfestival.

Traditionen tro skal vi gyse lidt, inden julens hygge står for døren. Til De Dødes Nat slippes mørkets kræfter atter løs i Slagelses gader – og på
biblioteket! Kort sagt – efterårets program bugner af en masse at fornøje sig med og blive klogere på!

- Og husk nu, at vi skal passe godt på hinanden i den her tid. Vi følger selvfølgelig gældende retningslinjer for arrangementer, men er du syg eller har mistanke om smitte, så skal du melde afbud.

Efterårets program ligger nu klar til dig på nettet her https://issuu.com/slagelsebibliotekerne/docs/2020_nr2_web.

Du kan også hente det nye trykte efterårsprogram på bibliotekerne i Slagelse, Korsør og Skælskør.

Vi glæder os til at se dig!