Vinterferien på Slagelse Bibliotekerne

07.02.18
Alle arrangementer for børn i uge 7 vil have robotter som tema.

I det daglige taler man meget om robotter, og om hvordan robotteknologi om ikke særlig mange år vil få indflydelse på en lang række arbejdsområder.

Børn i dag kan således næsten ikke undgå at høre om dette, og i den forbindelse vil et arrangement, der præsenterer og viser forskellige programmeringer, både inspirere, men egentlig også være en slags forberedelse til kommende tider.

På det rent underholdningsmæssige plan på film og i bøger er robotter populære som aldrig før, og når man taler om legetøj, bliver flere og flere legesager udstyret med og lagt op til en eller anden form for programmering.

Legos produkter er et meget godt eksempel herpå.
Det samlede program vil således omfatte aktiviteter, hvor de deltagende børn kan være kreative, blive inspireret og blive klogere. 

Der vil desuden være ren ferieunderholdning med diverse filmforevisninger, hvor robotter har hovedrollen. Der er masser af børnefilm at vælge imellem.
Og så vil der naturligvis blive sat fokus på litteratur og oplæsning. I årenes løb er der udkommet en del især billedbøger med robotter, men vi vil denne gang forsøge at give noget mere end ”bare” en banal oplæsning af en bog. 

Målgruppen vil være børnefamilier og ferieramte børn.

Se det samlede program og tilmeld dig her