Oplev Dicte + Hempler live på Slagelse Bibliotek

28.09.17
Onsdag den 1. november får Slagelse Bibliotek besøg af makkerparret fra 90'erne, Claus Hempler og Dicte. De er to ildsjæle, som har slået sig sammen om et nyt album, UPPERS, der snart udkommer.

Claus Hempler 
Det selvbetitlede Hempler fra 2005 var en tilbagevenden til de rødder i klassisk rock’n’roll, og albummet indbragte musikkritikernes pris, Steppeulven, i kategorien "Årets vokalist", en kåring der blev gentaget ved det års Danish Music Awards, hvor han vandt "Årets Danske Sanger". Nu har han så fået et boost, da han er topaktuel i forbindelse med DR’s nye dramaserie, Herrens Veje, hvor titelsangen bliver sunget af Hempler.

Dicte Vestergaard Madsen
Vi har kendt Dicte siden gennembruddet med Her Personal Pain. Den flotte stemme mestrede et væld af genrer, fra pop over soul og blues til jazz, og hendes alfeagtige ”girl next door”-charme, gjorde hende til et begreb, danskerne med glæde tog til sig. Dicte har et trofast publikum, og hendes kompetente optrædener i 2012 til stjernetræffet på TV-2’s Toppen af Poppen, hvor hendes voldsomt veloplagte version af rapper Johnsons Teriyaki var et uforglemmeligt øjeblik. 

Tiden er så kommet til UPPERS, det første ”rigtige” album, hvor der ikke bliver fortolket, men skabt på stedet af en duo, der nu ser sig selv som et band. UPPERS er indspillet i studiet med Dictes gamle samarbejdspartner, Kæv Gliemann, som producer, og Dicte + Hempler deler oplevelsen af, at de med det nye album er blevet til en enhed. Samt har skabt et fælles udtryk, der synes at have en herlig tidløs kvalitet.

Du vil på aftenen komme helt tæt på duoen, hvor du både kan møde og høre dem, kort før deres første fælles album UPPERS udkommer. 

Billetterne til arrangementet koster 85kr og kan købes på Slagelse Bibliotekerne eller på slagelsebib.dk.