Nu er den her …

12.08.17
Den nye Temakalender, Historier om Danmark 2, med efterårets arrangementer på Slagelse Bibliotekerne kan hentes på dit bibliotek – og der er noget at glæde sig til for både børn og voksne.

Sammen med DR, Kulturstyrelsen, Museum Vestsjælland og arkiver og biblioteker i hele landet tager vi fat på sidste del af Historier om Danmark, som vil tage dig med tilbage til 1700-tallet og oplysningstiden og helt frem til 60erne og 70ernes OPRØR.

Du kan gøre dig klog på Holberg, og hvorfor han stadig er aktuel. Høre om Struensee og hans meritter – også de mere pikante. Vi tager dig også med til samfundets skyggeside, om datidens syn på kriminelle, åndsvage og andre uønskede elementer.

På Skt. Michaels Nat hylder vi OPRØRET. Kom med tilbage til 50’erne, 60’erne og 70’erne i lyd og billeder. Deltag selv i nostalgien ved at indsende et billede fra DIT OPRØR i perioden. Alle billeder bliver udstillet på Sct. Michaels Nat.

Vi starter temaet ”Historier om Danmark” med at invitere børn fra 6-10 år til en festlig Holberg-forestilling ”Alletiders Jeppe” i Kulturhuset den 5. september.

Læs alt om "Historier om Danmark" og alle de andre spændende arrangementer og foredrag i kalenderen.

Du kan også læse kalenderen elektronisk her.

Vi glæder os til rejsen tilbage i Danmarkshistorien sammen med dig.