Domestic noir og spændingsfilm

31.05.22
Spændingsromaner om hemmeligheder, løgne og forbrydelser i den nære familie er stadig populære, så her er fem gode bøger om folk, der måske ikke kender deres nærmeste så godt som de troede…

Og fem gode thrillere man gratis kan låne på Filmstriben:

Side effects
Emily og Martin er endelig blevet genforenet efter fire år, hvor Martin har siddet i fængsel for insiderhandel. I stedet for at være glad får Emily en depression, som hun får piller mod. Desværre giver pillerne fatale bivirkninger.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/2995301500/side-effects

Stalker
Frances (Chloë Grace Moretz) er en sød naiv ung pige, der prøver at klare skærene på egen hånd i New York City. Da hun finder en glemt håndtaske i et subway-tog, leverer hun den naturligvis tilbage til dens rette ejer. Ejeren er Greta (Isabelle Huppert) - en excentrisk fransk klaverlærer, der elsker klassisk musik og som er ensom. Frances har mistet sin egen mor for nylig og knytter sig hurtigt til enken, Greta. Men Gretas moderlige omsorg smuldrer og bliver mere og mere forstyrret og Frances opdager, at intet i Gretas liv er, hvad det giver sig ud for at være.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000005094/stalker

Dobbelt begær
Psykologisk thriller om den smukke Chloë der forelsker sig i sin psykiater, Paul, og snart er de forlovet. Planerne ændres dog brat, da Chloë opdager, at Paul bærer på en mørk hemmelighed. Chloë begynder at grave i sagen, og det bliver starten på en rejse fyldt med farligt begær og grænsesøgende sex.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000004708/dobbelt-begaer

A perfect man
En kæmpende forfatter finder en genvej til berømmelse, men en pengeafpresser truer med at ødelægge hans perfekte liv.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000003090/a-perfect-man

Before I go to sleep
Efter et brutalt overfald kan Christine kun huske én dag ad gangen, næste morgen har hendes hjerne slettet alt hvad hun har oplevet de foregående 10 år! Så hvordan ved Christine hvem, der er ven og hvem, der er fjende, når hun skal genskabe sin hukommelse hver eneste morgen?
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000002939/before-i-go-to-sleep