Ordløse fortællinger
Colourbox: Ordløse fortællinger

Ordløse fortællinger

15.03.18
Ordløse billedbøger er ikke noget alle kender, men de er helt fantastiske til at stimulere fantasi og samtale. Børnebiblioteket har samlet 9 af deres favoritter.

Bartoldy – helt hen i vejret
Af Pia Thaulov, 2006
Billedbog uden tekst. I 7 opslag følger vi familien Bartoldys eventyrlige liv i deres have året igennem. Fra 3 år.

Over Under – løft flappen og se hvad der foregår under jorden
Af Lars Petersen, 2016
Ordløs billedbog med sider, der foldes ud. Der er billeder af havets dyb, jorden, bygninger, kældre, miner og meget mere. Først ser man et billede af et sted, når man løfter flappen ser man, hvad der foregår neden under stedet. Fra 4 år.

Sorte fugle
Af Antonieta Medeiros, 2017
Billedbog. Ordløs fortælling om det lille menneske, som er fascineret af fuglene. Men mon ikke det er bedst at blive på jorden? Fra 5 år.

Krash !
Af Leo Timmers, 2011
Billedbog. En Skraldebil taber en skraldespand på vejen. Når de andre biler mon at stoppe? ”KRASH”. Nej, det gør de ikke i denne næsten ordløse billedfortælling om et stort harmonikasammenstød. Fra 4 år.

Prinsesse Arabella finder et æg
Af Mylo Freeman, 2011
Ordløs billedbog. Prinsesse Arabella har fundet et æg. I sin jagt på, hvem der har lagt det, kommer hun til andre verdensdele, hvor hun får venner. Hjemme igen finder hun ud af, hvem der har lagt ægget. Fra 2 år.

Hr. Alting
Af Bente Olesen Nyström, 2006
Billedbog uden tekst. I et detaljeret billedforløb følger vi Hr. Alting på en spændende og sjov rejse, gennem eventyrlige og drømmeagtige landskaber. Fra 4 år.

Lommelygten
Af Lizi Boyd, 2015
Billedbog uden tekst. Tag med på telttur og gå på opdagelse om natten i lommelygtens skær. Fra 3 år.

Hjemkomsten
Af Aaron Becker, 2016
Ordløs billedbog. En pige og hendes far finder vej til en magisk verden, hvor det man tegner bliver til virkelighed. Men nogle soldater vil erobre de magiske farvekridt og frarøve fantasien dens farver. Fra 3 år.

Huset
Af Robert Innocenti, 2010
En billedfortælling hvor det gamle hus, der er opført i 1656 fortæller om det liv, som udfoldede sig omkring det i det tyvende århundrede. På tærsklen til et nyt sekel kommer nye tider til det gamle hus. Fra 6 år.