Krokodille
Krokodille

Krokodillehistorier

16.04.19
Krokodiller er skønne og her har Kirsten samlet en liste med nogle af de allerbedste små historier for de mindste, der elsker krokodiller.

Den lille krokodille, der var bange for prinsesser
Af Malik hyltoft, 2011
Den lille krokodille Alfred bor trygt og godt med sin familie på en krokodillefarm på den anden side af jorden. Eneste problem er, at han er bange for prinsesser.
For 4-7 år

Finn Herman
Af Mats Letèn, 2011
Den fine dame skal i byen med sin krokodille Finne Herman. I byen lurer mange farer, men damen passer godt på der ikke sker noget med Finn Herman. Men hvad med dem de møder undervejs?
For 4-6 år

Jeg kù godt æde et barn
Af Sylviane Donnio, 2006
Lille dille bliver træt af at spise bananer og vil hellere æde et barn. Det bliver han ved med at hævde, lige meget hvad hans kærlige krokodilleforældre stiller an med.
For 3-6 år

Rita Krokodille i Zoologisk have
Af Siri melchior, 2015
Rita tager Krokodille med i Zoologisk have hvor han forsvinder blandt alle de andre krokodiller. Hvordan skal hun få sin bedste ven tilbage.

Krokodillen i træet
Af Ragnar Aalbu, 2015
Den lille krokodille tror den ser en ulv og flygter op i et træ. Den kan ikke komme ned, men smides ud af en rede den søger ly i. Nede på jorden ser krokodillen virkelig en ulv, hvad nu?
For 3-5 år

Kaj har en dille (del af serie)
Af Mats Letèn, 2002
Kaj hjælper mor i haven. Han finder en pind der ligner en krokodille, men hvad skal dille spise? Mor finder på noget.
For 2-4 år

Lille krokodille er sulten (del af serie)
Af Birde Poulsen, 2013
Lille krokodille er kræsen, men han må ikke få is, før han har spist sin mad. Lille isbjørn tilbyder ham en bid af sin is, men pludselig er hele isen væk.

Hap `s ! en bog med bid i
Af Nicole O`Byrne, 2013
Den grimme ælling får nok at se til, da bogen den er i får besøg af en farlig krokodille. Mon det kan lykkes at komme af med krokodillen igen?
For 4-7 år

Krokodilletyven
Af Taran Bjørnstad, 2015
Odd er bange for alting og har det ikke let, hverken hjemme eller i skolen. Et besøg på byens akvarium giver ham en idè til at lave om på det.
For 6-10 år