Du er selv helten
Du er selv helten

Du er selv helten i bogen!

17.09.20
Læsning er sjovt, men endnu sjovere kan det blive når du selv er med til at bestemme i hvilken retning bogen udvikler sig - og det kan du i de her bøger, hvor du selv er med til at bestemme handlingen og skal være med til at tage valg.

Dr. Krank
Af Bjarke Schiødtt Larsen, 2018
Dr. Krank bortfører børn og laver blodige forsøg med dem i sin kælder. Du, læseren, er selv hovedpersonen i historien og er med til at vælge, hvad der skal ske. Hvis du tager et forkert valg, kan det ende helt galt…
Der er flere bøger i serien ”Labyrint - Du er selv hovedpersonen”. Fra 8 år.

Ninja
Af Steve Barlow, 2018
Du skal som ninja forsøge at infiltrere et uindtageligt fort før det angribes af en hær ved daggry.
Der er flere bøger i serien ”Helt”, hvor du selv er hovedpersonen. Fra 9 år.  

Den lille onde bog
Af Magnus Myst, 2018
Det her er et interaktivt gysereventyr. Det er historien om en bog der gerne vil vokse op og blive en RIGTIG, ond bog. Men den har brug for din hjælp til at blive det. Du skal løse gåder og læse historier og hjælpe bogen med at finde den rette vej til ondskab. Fra 10 år.

Ankors amulet
Af Linea Bjerrum Nielsen, 2017
I bibliotekets antikvariat-afdeling kommer du til at røre en bog, du skulle have holdt dig fra. Nu må du rejse til mellemverdenen for at slippe for den forbandelse som Ankors trolddom har lagt på dig. Kun bevæbnet med blyant og papir skal du redde dig selv. Fra 12 år.

Invasion fra rummet
Af Simon Chapman, 2014
Du er hovedpersonen og jorden er truet af invaderende aliens. Kun du kan stoppe dem. Vær snedig, så vil det lykkes for dig.
Der er flere bøger i serien ”Du vælger selv om du vil leve eller dø”. Fra 10 år.

Varulvejæger
Af Steve Barlow, 2017
Du er hovedpersonen i denne gyser. I Canada skal du opklare mysteriet om 12 skovarbejderes mystiske død. Der er varulve på færde. Kan du fange dem? Du skal efter hvert kapitel træffe et valg.
Der er flere bøger i serien ”iHorror”. Fra 10 år.

Magtens spor
Af Alex Uth, 2013
En uhyggelig skygge rejser i tiden og stjæler kronerne fra danmarkshistoriens konger og dronninger. Nu er det din opgave som læser at rejse tilbage i tiden, gennem danmarkshistorien, for at skaffe kronerne tilbage og genskabe den rigtige danmarkshistorie inden det er for sent. Fra 10 år.

Den ultimative kampbog
Af Andy Dixon, 2016
Billedbog med fire fortællinger, hvor du bl.a. skal redde kong Arthurs riddere, bekæmpe drager og overvinde onde troldmænd ved at finde forskellige genstande og løse opgaver. Fra 6 år.

Fest i klubben
Af Dorte Schou, 2015
I denne bog er du hovedpersonen Alma. Du kan afprøve, hvilken veninde du er. Du skal til fest i klubben med din bedste veninde Mille, men klassens populære pige kommer imellem jer. Dine valg afgør, hvordan historien udvikler sig.
Der er flere bøger i serien, hvor du selv er med til at bestemme handlingen. Fra 9 år.