Biblioteker & Borgerservice er lukket

11.03.20
På grund af risikoen for smitte med Corona-virus lukker bibliotek og borgerservice ned fra fredag den 13. marts og foreløbig til og med den 17. maj. Dette gælder også den selvbetjente åbningstid på biblioteket i Skælskør.

Det vil ikke være muligt at låne eller aflevere bøger og andre materialer i perioden. Dette gælder alle afdelinger i Slagelse, Korsør og Skælskør samt bibliotekspunkterne i Dalmose og Vemmelev og på øerne Omø og Agersø. 

Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på vores hjemmeside www.slagelsebib.dk og via vores facebookside. 

 

FAQ
Biblioteket er lukket - hvad betyder det for mig?

  • Det er ikke muligt at aflevere eller låne bøger og andre materialer i perioden fra 13. marts til og foreløbig til og med den 17. maj. 
  • Der bliver ikke tilskrevet gebyrer eller udskrevet rykkere og regninger i lukkeperioden – som gælder fra den 13. marts og foreløbig til og med den 17. maj PLUS ekstra 14 dage efter bibliotekernes genåbning.
  • Brevsprækker til aflevering vil blive lukket af. Du kan derfor ikke aflevere dine bøger og andre materialer i brevsprækkerne på bibliotekerne.
     
  • Dine bestillinger vil ikke blive behandlet i lukkeperioden. Har du materialer til afhentning i lukkeperioden, vil de kunne hentes i en kort periode (1 uge), når vi åbner igen.
     
  • Fra den 13. marts kan du ikke reservere materialer. 
     
  • Bibliotekspunkterne i Dagli’brugsen Vemmelev, Dagli’brugsen Dalmose, Omø Skole og Agersø Naturcenter betjenes ikke under nedlukningen.
     
  • Det er ikke muligt at benytte sig af biblioteksrummene eller bibliotekernes mødelokaler. 
     
  • Alle arrangementer til og med den 17. maj er aflyst. 
  • Har du betalingsbillet til vores arrangementer, får du naturligvis refunderet billetprisen. Du får besked via mail eller sms angående refusion, hvis du ikke hører fra os opfordrer vi til at du kontakter os, gerne på mail: bibliotek@slagelse.dk 
     
  • Vi henviser til dit digitale bibliotek – her finder du masser af muligheder for adgang til læsestof, lydbøger, film og artikler. Se mere på www.slagelsebib.dk/e-materialer  

Borgerservice er lukket – hvad betyder det for mig?
Alle services under borgerservice er lukket i perioden fra den 13. marts og foreløbig til og med den 17. maj. 

Det betyder, at du er nødsaget til at vente med alle henvendelser til borgerservice. 

Vi opdaterer denne side løbende og henviser til nærmere info her: 
www.Slagelse.dk/corona
www.coronasmitte.dk