Pyjamas Bio Bibliotek
Pyjamas Bio Bibliotek

Pyjamas Bio - nu med mini bibliotek

22.09.20
Så er vi på banen med endnu en omgang Pyjamas Bio. Biblioteket har sammen med den lokale biograf i Skælskør, Kosmorama, de seneste par år holdt Pyjamas Bio. Her kan de mindste børn sammen med forældre eller bedsteforældre få deres første oplevelse med film på det store lærred kombineret med gode historier læst højt.

Pyjamas Bio hygge Pyjamas Bio hygge

Det er hyggen og de gode historier i tekst, tale og billeder, der er i fokus, når vi alle mødes i biografen iklædt nattøj og bamsen under armen.  Både film og historier er udvalgt med fokus på de 3-5 årige, men alle er velkomne til at være med selv om de er lidt yngre eller ældre. 

Et nyt tiltag
Som noget helt nyt kan du i år fortsætte hyggen med bøger derhjemme efter Pyjamas Bio. Vi har nemlig flyttet nogle bøger med i biografen, som du kan låne efter film og oplæsning. Bøgerne passer alle ind i aftenens tema, hvad enten det handler om vrede, dyr, kærlighed eller venner. 

Hvornår og hvordan
Vi er klar igen tirsdag 13. oktober og torsdag 19. november. Begge dage er kl. 18.00-18.30. Det koster 10,- pr. næse at deltage og billetter købes på Kosmoramas hjemmeside www.kosmobio.dk (nyt vindue). 

Covid-19
Der tages alle forholdsregler for afstand i biografen og mini-biblioteket. Vi råder alle til at købe billetter online og sørge for at der ikke bliver kø i biografens indgangsparti.