Bogæderne logo

Bogæderne

03.07.21
Bogæderne – hvad er det? Det er nok det de fleste tænker, når de hører ordet Bogæderne. Slagelse Biblioteker & Borgerservice har en læseklub for 4.-6. klasse og det er Byens Bedste Bogædere. Byens Bedste Bogædere består af tre klubber. Én på Korsør Bibliotek, én på Skælskør Bibliotek og én på Slagelse Bibliotek

Elsker du gode bøger?
Kan du lide at snakke om, hvad du læser?
Går du i 4., 5. eller 6. klasse?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, bør du seriøst overveje at blive optaget blandt ”Byens Bedste Bogædere”

Vi mødes i klubberne cirka hver tredje uge og læser til hvert møde en bog indenfor et bestemt tema. Det kan være bøger om det sjove, det triste, sport, gys og gru, venskaber, problemer, fantasy og meget meget mere.

Møderne i klubberne består af en skøn blanding af bogsnak, quiz, guf og masser af hygge. Vi mødes i alt 8-10 gange i løbet af sæsonen. Derudover mødes vi med Bogæderne fra de andre byer et par gange om året til blandt andet fælles julehygge og afslutningsquiz i foråret. 

Vi starter tilmeldingen hvert år i september og de første møder finder sted i oktober. Hold øje med kalenderen, hvis du vil nå at få en af de eftertragtede pladser. Klubben mødes fra start oktober og slutter i marts eller april. 

Kontaktpersoner:
Skælskør:  Gunver (guols@slagelse.dk)
Korsør: Kirsten (kisti@slagelse.dk)
Slagelse: Berit (bahan@slagelse.dk