Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio 19

Den første torsdag i hver måned vises der film kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis, men på grund af coronavirus/COVID-19 kræves tilmelding.

Biblio Bio viser mesterinstruktøren Ken Loachs seneste film fra 2019.
Newcastle, Nordengland. Ricky og Abby Turner slider hårdt for at forsørge familien med to børn, efter finanskrisen ramte og gjorde en ende deres drøm om at eje et lille hus. Da Ricky får chancen for at blive selvstændige pakkebud på en såkaldt nul-timers kontrakt, uden løn men med honorar per leveret pakke, øjner han muligheden for at skabe bedre levevilkår for familien. Abby er ansat i hjemmeplejen og forsøger at give de ældre og handicappede borgere en smule værdighed. Men tidsplanen er stram og som timeansat er der ingen garanti for arbejdstid, sygedage eller mulighed for flex. Familien Turner har altid haft et stærkt sammenhold og værnet om deres stolthed, men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, er bristepunktet snart nået.Socialrealismens store mester, Ken Loach leverer igen et filmisk opråb om arbejderklassens levevilkår i dagens England. I sin over 40-årige filmkarriere har Loach sat fokus pa de udstødte pa samfundets bund med film som blandt andre ”My Name is Joe”, ”The Spirit of ’45”, ”The Angel’s Share” og Guldpalmevinderen ”Jeg, Daniel Blake” fra 2016. De to sidstnævnte er tidligere blevet vist i Biblio Bio.

Instruktør Ken Loach

Storbritannien 2019
Spilletid ca. 100 minutter

 

Pris
0