Udadvendt formidler med fokus på børn, unge og partnerskaber

Har du erfaring med og kendskab til dagtilbuds-/ skole- og/ eller ungdomsuddannelsesområdet samt kendskab til biblioteksområdet, er en stærk netværker og god til at samarbejde? Så er du måske vores nye kollega.
Slagelse Biblioteker og Borgerservice søger ny medarbejder til området Kultur og Uddannelse pr. 1. marts 2019. Slagelse Biblioteker og Borgerservice består af tre nyligt fusionerede huse i Korsør, Skælskør og Slagelse. Vores nye organisation trådte i kraft pr. 1. januar 2018. Dit arbejdssted er i Slagelse, men du vil på jævnlig basis være i alle tre huse.
 
Afdelingen Kultur og Uddannelse tager sig primært af virksomhedens formidlingsaktiviteter, inspiration til borgerne og bibliotekariske opgaver, men der ønskes i højere grad et fokus på læringsforløb målrettet børn og unge, som udvikles i et tæt samarbejde med relevante partnere. 
 
Afdelingens arbejde tager sit udgangspunkt i følgende pejlemærker:
  • Borgerne skal have bedre literacy kompetencer
  • Borgerne skal kunne begå sig i samfundet
  • Borgerne skal være engagerede.
Alle vores tiltag hæftes op på ovennævnte pejlemærker og udføres gennem oplevelser, værtskab, uformel læring, aktualitet, litteratur og samskabelse. Der er et stort politisk fokus på uddannelsesdagsordenen i Slagelse Kommune.
 
Vi forventer af dig 
at du er god til at samarbejde med mange forskellige mennesker og på mange niveauer. Du skal være god til at skabe netværk, være serviceminded og fleksibel, imødekommende over for alle slags borgere, se sammenhænge, have overblik og være god til formidling. Du har viden om eller erfaring med kulturelle læringsforløb for og med børn og unge, kendskab til dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser samt viden om, hvordan børn og unges læring kan ske. Har du erfaring med eller viden om kommunikation og interaktion med målgruppen på fx digitale platforme er det en fordel.
 
Din baggrund kan være underviser, bibliotekar, cand. scient. bibl. eller anden relevant videregående uddannelse med erfaring og kompetencer indenfor kultur og uddannelse.  
 
Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:
Tovholder på udviklingen af samarbejdet mellem dagtilbud, skoler, ungdomsuddannelser og biblioteket sammen med kolleger og eksterne samarbejdspartnere, hvor udvikling af læringsforløb målrettet forskellige målgrupper er en central opgave. Du skal være med til at styrke og understøtte læselysten og fritidslæsningen for og med målgruppen. Du vil også være en naturlig del af driften, hvor der kan forekomme en vagt om ugen til kl. 18, en fredagsvagt hver 4. fredag samt en lørdagsvagt hver 6. lørdag. 
 
Vi kan tilbyde dig:
Et spændende samarbejde med gode kollegaer, hvor fælles ansvarlighed og gensidig respekt samt professionalisme udgør et godt arbejdsmiljø.
 
Stillingen er på fuld tid med besættelse pr. 1. marts 2019.
 
Flere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan stilles til afdelingsleder Sanne Kjerstein Madsen på mail susma@slagelse.dk eller mobil 61 15 41 74
 
Frist for ansøgning
Fredag d. 4. januar 2019. 
Samtaler afholdes torsdag den 17. januar 2019.