Kulturcyklen

Jamen, hvad er Kulturcyklen, spørger du måske? Kulturcyklen er et ung-til-ung-kulturtilbud – et initiativ drevet af unge, der laver kulturevents med og til andre unge i Slagelse-området. Så vi er alle sammen Kulturcyklen – også dig! Alle os der vil gøre byerne i Slagelse Kommune til et lækkert sted at være ung. Du kan altid genkende os på vores ret iøjnefaldende graffitimalede ladcykel, som vi cy...kler ud på, når vi skal lave et af vores fede arrangementer.
Og hvad er det for nogle arrangementer?
Det kan være alt muligt – alt fra neon-julestue og opvarmningsfester, over skæve, skjulte koncerter i forladte byrum til sommerfestivaller. Det er gratis, og vi lytter altid til forslag til, hvad det næste event kunne være.

Hvor kan jeg finde jer?
Du kan finde os på facebook, hvor vi skriver alt hvad der sker af spændende ting i kommunen. Vi hedder Kulturcyklen.

Hvem er I så?
Navn: Sofie Vedel Breidahl
Kulturinstitution: Slagelse Musikhus
Tidligere erfaring: eventkoordinering, museumsformidling, administrativ medarbejder, by- og landdistriktsudvikling, musiker
Arbejde: På Musikhuset assisterer Sofie på projekter og aktiviteter målrettet unge. I tråd med det er Sofie bl.a. tovholder på et nyt koncertkoncept ved navn ‘NY STRØM præsenterer:’. Desuden står Sofie overfor at skulle undersøge og udvikle frivilligheden på Musikhuset.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse inden for de nærmeste år bliver kåret til “Årets danske ungekommune”!

Navn: Astrid Thyrsting
Kulturinstitution: Gerlev Idrætshøjskole og Legepark.
Tidligere erfaring: Gymnastik og bevægelse, bydelsmor Vesterbro, projektarbejde
Arbejde: På Gerlev Idrætshøjskole og Legepark indgår jeg i en bred vifte af forskellige aktiviteter som retter sig mod vores overordnede formål “at vække lysten til det legende og glæden ved bevægelse”.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Kulturcyklens aktiviteter- og events bliver en naturlig del af de unges hverdag.

Navn: Cæcilie Garlin Larsen
Kulturinstitution: Slagelse Bibliotekerne
Tidligere erfaring: Instruktørassistent, scenograf og eventkoordinering
Arbejde: På biblioteket indgår jeg i et team, hvor vi sammen udvikler og koordinerer de arrangementer der skal foregå på biblioteket. Jeg har særligt øje på formidlingen i rummet og de unges forhold og brug af biblioteket i deres hverdag.
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At Slagelse bliver en fed by at være ung i.

Navn: Amalie Pi Sørensen
Kulturinstitution: Vikingeborgen Trelleborg
Tidligere erfaring: forlagsarbejde, korrekturlæsning og receptionistarbejde
Arbejde: På Trelleborg er jeg med til at udvikle nye formidlingsprojekter og -tiltag med unge som målgruppe. Samtidig indgår jeg i det daglige arbejde med at formidle vores vikingehistorie på spændende og udfordrende måder.  
Personligt målscenarium for Kulturcyklen: At vi begynder at fortælle andre og bedre historier om, hvad det vil sige at vokse op i og bo i provinsen.

Navn: Lærke Grell Gudiksen
Kulturinstitution: Slagelse Museum
Tidligere erfaring: Udvikling af formidlingstilbud
Arbejde: På Slagelse Museum arbejder jeg med at udvikle nye formidlingstilbud til vores besøgende. Det kan være alt fra klassiske rundvisninger, totalteater om besættelsen under 2. Verdenskrig eller en work-out med
inspiration fra hådværkerfaget i 1800-tallet - alt med inspiration fra det lokale, levede liv her i Slagelse.
Personligt målscenarium fra Kulturcyklen: At vi kan inspirere unge i Slagelse til at bruge den fantastiske by, de bor i noget mere!