Bland dig i kulturarven

Af Anonym (ikke efterprøvet)
27.02.15
Hvad kendetegner kulturarven i Slagelse Kommune? Del dine oplevelser fra kulturhistoriske steder, du holder af!

Hvad kendetegner kulturarven i Slagelse Kommune? Del dine oplevelser fra kulturhistoriske steder, du holder af!
Formålet er, med udgangspunkt i kulturarven, at skabe endnu bedre oplevelser for borgere og for de turister, som hvert år besøger kommunen. Herregårde, fæstningsværker, havne, hele byer og en masse andre steder har sat deres præg på kommunens udvikling og omgivelser gennem tiden. Fortiden gør os bedre i stand til at forstå nutiden, så del dine billeder og input på både Facebook og Instagram og vær med til at synliggøre kulturarven i Slagelse Kommune!

I Slagelse Kommune vil vi synliggøre, bevare og formidle dele af vores mangfoldige fælles kulturarv i det offentlige rum med et digitaliseringsprojekt, der er sat i gang af Kultur-, Fritids-, og Turismeudvalget.
I forbindelse med dette projekt opfordrer vi borgerne til at dele deres oplevelser fra kulturhistoriske steder i kommunen og komme med ideer til, hvordan man kan bruge kulturarven på nye måder.
Vi skal finde ud af, hvad vi har af værdifulde steder i kommunen og sætte fokus på den kulturarv, som kan skabe en sammenhængende, meningsfuld og sigende fortælling om vores kommune.

Det foregår dels på Instagram og på Facebooksiden, hvor du kan fortælle om steder, du synes er interessante, hvorfor du synes det, om oplevelser du har haft med kulturarvssteder, hvilke historier der har gjort indtryk på dig, og hvad der skal til for at du også vil bruge kulturarven i fremtiden.

Efter marts 2015 vil dine og andre borgeres beretninger og ideer blive brugt til at skabe en fælles fortælling om kommunens kulturarv for at gøre den tilgængelig, synlig og vedkommende.

På Facebooksiden vil man dog også efter marts 2015 kunne dele oplevelser fra kulturhistoriske steder, der har gjort indtryk. Tanken er, at Facebooksiden længe endnu skal inspirere til gode oplevelser, formidle interessante fortællinger og gøre kulturarven nærværende.

Læs mere på hjemmesiden