Kulturpiraterne

– en klub for eventyrlystne børnefamilier!

Spændende oplevelser, fællesskab, ny viden, sjov og ballade… lyder det som noget for dig og dine forældre? Så er vores børnefamiliekulturklub ”Kulturpiraterne” helt sikkert noget for jer.

Det betyder ikke noget, hvor gammel du er, hvis bare du har lyst til at tage på eventyr sammen med kaptajnen, førstestyrmanden og alle de andre seje pirater. Vi skal på skattejagt, høre historier, være kreative, se film og en masse andet godt. Der vil være aktiviteter og arrangementer for børn i alderen 0-12 år (og deres voksne selvfølgelig) – og aktiviteterne handler ikke kun om pirateri, men om alt muligt sjov og spændende børnekultur.

Når I melder jer som kulturpirater, får I flaskepost ca. 12 gange om året. Her fortæller vi om klubbens kommende eventyr og giver jer tips og tricks til andre gode oplevelser. Det kan være boganbefalinger, børnearrangementer på biblioteket eller måske en vejledning i at overleve på en øde ø. 

Hvis I gerne vil være med i klubben, kan I tilmelde jer hos bibliotekaren eller i formularen her under. Det er ganske gratis at være med. 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.