Bibliotekscaféen

Nyd en kop kaffe og måske et stykke kage i Bibliotekscaféen.

Åbningstiden er:

Mandag-torsdag kl. 10.30-15.00
Fredag kl. 10.30-14.00

I forbindelse med særlige begivenheder holder caféen ekstra åbent.

  Se vores smiley og kontrolrapport 
   

Godt at vide om Bibliotekscaféen i Slagelse
Det er Netværkshusene i Slagelse, der driver caféen. Netværkshusene er et tilbud under Center for psykosocial udvikling. Deres formål er at tilbyde mødesteder, hvor mennesker i lokalsamfundet kan finde gode netværk og fællesskaber med hinanden og blive inspireret med håb, motivation, tro på egen formåen, gode oplevelser og fortællinger og gensidig læring. Det er kommunens ambition for de sociale indsatser at understøtte, at flere fællesskaber åbner sig for borgere, som i dag ser sig sat udenfor fællesskaber. Netværkshusene er en mulighed for dette.

Netværkshusene består af 3 åbne aktivitets- og samværstilbud efter Servicelovens §104, som henvender sig til primært mennesker med psykisk sårbarhed og psykosociale udfordringer. Netværkshusene ligger i hhv. Korsør (Birkehuset), Slagelse (Rosenhuset) og Skælskør (Godthåb). Der er lokale forskelle på husenes rammer og forudsætninger, men grundtanken er den samme.

Muligheden for at komme i og gøre brug af husenes mange fællesskaber og tilbud er også tilstede for alle andre borgere i lokalsamfundet, da tilbuddet er åbent og uvisiteret og henvender sig bredt.

Vi ønsker med Netværkshusene at skabe gode rammer og vilkår for, at åbne og dynamiske fællesskaber – små som store – kan opstå og eksistere.

Læs mere om CPUS og deres tilbud.