Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
150 Kr
Lokalitet
Korsør Kulturhus
Skolegade 1
4220 Korsør

UDSKUDT / Nak og æd med Jørgen Skouboe Møller

// Ny dato følger snarest // Krokodille i kokos, bavian i brun sovs eller rotte med rosenkål? Konceptet er meget enkelt i DR’s populære program Nak og Æd, hvor naturmanden Jørgen Skouboe Møller og kok Nikolaj Kirk nakker og æder en lang række dyr i Danmark og udlandet.

Jørgen Skouboe Møller fortæller om Nak og Æd, om jagt og hvordan man kan bruge naturen. Naturen spiller en stor rolle i programmet, når Jørgen Skouboe Møller jagter dagens måltid, hvorefter Nikolaj Kirk (tit med større eller mindre hjælp fra Jørgen) tilbereder det nedlagte dyr – ofte med urter og grønt, som findes i naturen i området.

Senere på aftenen vil Jørgen fortælle om programmet ”Mens vi venter på at dø” på DR2, som for ham handler om at bruge tiden til det vi drømmer om. I skal også høre om, hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med hans kone, kammerater eller alene.

Jørgen er kendt som naturmanden i programmerne DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på.

Arrangementet koster 150 kroner og er inklusiv fællesspisning. Drikkelse kan tilkøbes på aftenen.

Pris
150