Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 Kr

Stepp*2 og Steppeulvene

Iført bulet hat og sygekassebriller stikker Eik Skaløe d. 21 juni 1967 hovedet op af Christianshavn kanal, som han kort forinden er sprunget i for at markere udgivelsen af pladen Hip. Billedet blev af mange mennesker set som et symbol, som noget nyt der var på vej. Korsør Bibliotek præsenterer nu på ny den sagnomspundne musik og de historier, der fulgte i kølvandet på et af 60érnes mest ikoniske rockudgivelser herhjemme. Den legendariske trommeslager Preben Devantier fra Steppeulvene indfører sammen med sit band, STEPP*2, publikum i nye og gamle Steppeulvene-numre krydret med anekdoter fra det turbulente 60érmiljø, hvori kultpladen blev skabt.

Steppeulvene må siges at være et legendarisk band. I det ene år de eksisterede havde de konstant lovens lange arm i hælene, der lørdag d. 14 oktober 1967 resulterede i, at ordensmagten hev stikket ud til en koncert og arresterede alle medlemmerne. Koncerten i Vejgårdshallen i Ålborg blev deres sidste, og Eik Skaløe tog afsted til østen. Han vendte aldrig tilbage.
Selvom Steppeulvene ikke eksisterer længere, lever historien videre i bedste velgående. Især når den levende bliver fortalt af trommeslageren Preben Devantier, som i en alder af 73 år stadig spiller trommer og lever for musikken. Med sine begivenhedsrige fortællinger tages publikum med på en rejse tilbage i tiden, der også byder på ”de glemte numre”, der ikke nåede at komme med på endnu en plade inden Eik Skaløe forsvandt. Sammen med sit band STEPP*2 leveres intet mindre end en fremragende præstation, der vil blive siddende tilbage i kroppen hos tilhørerne som en varm og behagelig følelse længe efter den sidste strofe er sunget og den sidste historie fortalt.

Denne aften er der mulighed for at købe den nye plade med Stepp*2 på vinyl.

Link til koncert på Mojo bluesbar, hvor Preben Devantier fortæller om tilblivelsen af HIP

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=FBFUCJwW_n8

Link til musikvideo til nummeret Ulve for natten fra STEPP*2s nye LP.

https://www.youtube.com/watch?v=pbr8n_3Vq-g&feature=youtu.be

Link til Hip og Sgt. Pepper i TV-Avisen
https://www.youtube.com/watch?time_continue=236&v=cXyOzDAOajo

Tags
Pris
50