Skrivefællesskab

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis

Skrivefællesskab for forfattere in spe

Elsker du at skrive, og har du en spirende forfatter i maven? Kan du lide at arbejde med sproget og skabe gode historier? Så skal du da melde dig ind i vores gruppe af seriøse skrivere, som har samme interesse og ambitionsniveau, som dig selv.

Vi mødes på Slagelse Bibliotek hver anden uge og planen er, at vi skal skrive sammen, give hinanden sparring på indhold, karakterer, plot osv., lave skriveøvelser og beta-læse for hinanden – og hvad vi nu ellers synes, at vi har behov for og lyst til.

Vi er alle sammen amatører, men vi vil gerne udvikle vores skrivetalent, og vi skriver ikke til skrivebordsskuffen. Vi skriver, fordi vi gerne vil læses ude i verden, og fordi vi gerne vil udgive en roman.

Vi mødes første gang den 28. marts kl. 16-17.30, og hvis du gerne vil være med i vores skrivefællesskab, kan du tilmelde dig her.

Hvis du har spørgsmål er du yderst velkommen til at kontakte initiativtager Julie Mørup på julie.morup@gmail.com eller faglig koordinator Heidie Grummesgaard på Slagelse Bibliotek og Borgerservice på heidg@slagelse.dk