Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 Kr

Forfatterforedrag med Anne-Cathrine Riebnitzsky

Denne aften kan du møde forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky, der fortæller om sin fjerde og nyeste roman, Smaragdsliberen, fra 2018. Romanen blev modtaget med applaus fra både bibliotekets læsere og fra anmelderne, hvor flere betegner Smaragsliberen som forfatterens hidtil bedste.

Romanen er en poetisk og livsbekræftende fortælling om tilværelsens skrøbelighed. En fortælling om ubrydelige venskaber på tværs af religiøse overbevisninger, om kærlighed og bratte fald: En roman om at vælge livet til.
Undervejs i foredraget vil Anne-Cathrine runde sit øvrige forfatterskab, der blandt andet omfatter den biografiske roman, Forbandede Yngel, fra 2013, for hvilken hun modtog De gyldne Laurbær.
Anne-Cathrine Riebnitzsky er uddannet fra Forfatterskolen i 1998 og som sprogofficer i russisk i 2003. Herefter arbejdede hun bl.a. ved ambassaden i Rusland, inden hun i 2007 blev udsendt til Afghanistan, først som soldat og siden som udenrigsministeriets rådgiver. Med sig hjem fra Afghanistan havde hun bl.a. inspiration til sin debut, biografien Kvindernes Krig, der handler om forfatterens arbejde med afghanske kvinder.
Billetter koster 40 kroner og 20 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben, og der desuden være mulighed for at købe bogen Smaragdsliberen til selve foredraget med cash og mobilepay.

 

Pris
40