Nanna Foss

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
For voksne

Forfatterbesøg: Nanna Foss

20.10.16
Forfatter Nanna Foss og fortæller om sin spændende Sci-Fi-serie Spektrum. De to første dele er udkommet og mange venter i spænding på den tredje del. Er du blandt dem, der ikke kan vente og har lyst til at høre mere om serien, så er det nu du skal tilmelde dig.

Nanna Foss besøger Slagelse Bibliotek som en del af den nationale læsemaraton, Readathon - men foredraget er for alle interesserede. Hvis du vil vide mere om Readathon eller tænker på at være med, så kan du læse mere under arrangementet. Nanna vil fortælle om sin Spektrum-serie og om sin vej ind i forfatterlivet - og i anledning af Readathon vil hun give et par personlige læsetips.

Til foredraget vil du også kunne høre et superhemmeligt uddrag fra bind 3 i Spektrum-serien, som Nanna skriver på lige nu. Hvis du er nysgerrig, kan du finde kapitel 1 på hendes hjemmeside.
Tilmelding åbnes 20. august.
 
Om forfatteren:
Nanna Foss er en af de unge stjerner på den danske forfatterhimmel. Hun fik sit store gennembrud i 2014 med Leoniderne, der er første del i hendes Sci-Fi serie Spektrum. I 2015 kom anden del i serien, Geminiderne, og lige nu skriver hun på tredje del, Ursiderne, der udkommer i 2017. Serien kommer til at tælle ni bøger, alle med en ny hovedperson.

Hvis du vil vide mere om Readathon eller tænker på at være med, så kan du læse mere under arrangementet.

Tilmelding åbnes 20. august.

Fotograf: Zafar Iqbal

 

Materialer

Reservér
  • Bog

Spektrum - Geminiderne

Af Nanna Foss (2015)
Læs mere
Nanna Foss: Spektrum - Leoniderne
Reservér
  • Bog

Spektrum - Leoniderne

Af Nanna Foss (2014)
Læs mere