Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Tickets
Der er lukket for tilmelding

ESport som sport

Interessen for esport er eksploderet inden for de sidste par år, og der er mange, der følger den populære trend - både unge og ældre. Men fordomme og uvidenhed er desværre stadig en del af gaming og esport - men det vil vi prøve, at lave om på!
Mikkel Böhm Petersson og Jesper Fries Pedersen fra Sørby Esport vil give jer et indblik i esportens verden. De vil indledningsvis starte med at fortælle om hvad esport er og komme med konkrete facts i relation til esport. Efterfølgende vil de fortælle mere om hvad esport kan som lærings- og undervisningsredskab, samt hvad og hvordan de i Sørby Esport fokuserer på at give medlemmerne kompetencer med til livet ved at fokusere på forskellige parametre og hvorfor de kalder det #MereEndEsport.
De vil ligeledes snakke om sundhed i relation til esport og hvordan man kan blive rigtig dygtig til at spille computer, så man kan gøre det til en levevej. Undervejs vil der komme videoklip på hvordan en træning foregår i Sørby Esport, og hvad det helt præcist kræver når man sidder foran computeren.
 
Oplægget er for alle, da det vil give unge computerspillere og trænere et indblik i hvad det kræver at blive rigtig god til at spille computer, det vil give forældrene et indblik hvad esport er og hvad esport kan for at udvikle unge mennesker, og det vil give andre tilhører et indblik i hvordan man organiserer og strukturerer esport med et foreningsperspektiv, som foregår online.
Der vil efter oplægget være mulighed for at stille spørgsmål.
Tags