Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
40 kr.
Bestil billet(ter)

Død og ulykke – kriminalromanen i bevægelse

Der er røre i krimigenren i disse år, og et godt spørgsmål er, om Nordic Noir-bølgen er toppet og begejstringen for den skandinaviske krimi er falmet? Er det tid for nye boller på blodsuppen? Ifølge Bo Tao Michaelis er selvtægt er det nye sort i genren, og MeToo har også meldt sig på krimibanen, sammen med Domestic Noir, der betegner mord og vold indenfor ægteskabets mure - og femi-krimien er blevet til livsstilsthrilleren.

Dette (og meget mere) vil anmelder, forfatter og krimiekspert Bo Tao Michaelis fortælle om, når han gæster biblioteket denne mørke (og måske stormfulde?) vinteraften. Han vil også inspirere til de bedste læseoplevelser, med et par anbefalinger blandt den kæmpe bunke af nye kriminalromaner og kriminalforfattere, der hvert år melder sig på banen.
Bo Tao Michaelis er mag.art i litteraturvidenskab, cand. mag i dansk og oldtidskundskab, gennem årtier litteratur- og kulturanmelder ved dagbladet Politiken. Han er desuden medlem af Det Danske Kriminalakademi og i juryen for både den danske Palle Rosenkrantz-prisen og den skandinaviske pris Glasnøglen.
Billetter koster 40 kroner og 20 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben