Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Markedspladsen
Target

Det gode gys - Horror i litteraturen

Elsker du at mærke hårene rejse sig på armene? At få klamme håndflader og mærke pulsen stige? At adrenalinen suser rundt i kroppen? Så er det her lige noget for dig!

*** Grundet regeringens nye restriktioner for forsamlinger er vi desværre nødt til at aflyse dette arrangement. Vi håber meget at kunne lave et ligende arrangement på et senere tidspunkt, så følg gerne med på hjemmesiden og Facebook. Vi beklager meget!

 

På denne mørke og stormfulde aften i oktober sætter vi nemlig sammen med forfatter Jonas Aagaard Dinesen fra Read.Die.Repeat fokus på HORROR!

Horror er en genre inden for litteraturen, der kredser om gys og uhygge for at skræmme læserne. Jo mere uhyggeligt, jo bedre!

Som optakt til De Dødes Nat hylder vi derfor horror ved at invitere en række danske horrorforfattere, som vil fortælle om genren, deres forfatterskaber og læse højt fra deres egne (uhyggelige) værker efterfulgt af en nervepirrende paneldebat.

Vi slutter aftenen af med en skræmmende konkurrence, der tager udgangspunkt i de deltagende forfatteres og forlags værker samt de mere klassiske horrorhistorier.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding - vi serverer en chokerende kop sort kaffe og the.