Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Køb billet(ter)
For voksne

Biblio Bio - Månedens film

07.12.17
Den første torsdag i hver måned viser vi Månedens film klokken 19.00. Se eller gense film, der ikke længere er at finde på biografernes repertoire. Efterårets sæson sluttes af med en af årets bedst anmeldte film.

Her kan du se film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere, film der ikke tidligere er vist i din lokale biograf og nyere kvalitetsfilm, der ikke fik den store kommercielle succes i biografen.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser
For nioghalvfems år siden, den ellevte time på den ellevte dag i den ellevte måned ophørte krigshandlingerne på vestfronten. Underskrivelsen af våbenstilstanden mellem de krigsførende lande på denne dag markerede afslutningen på den første verdenskrig.

Aftenens film udspiller sig i Tyskland tiden efter krigens afslutning. Den unge Anna har mistet sin forlovede, soldaten Frantz, der er faldet i kamp. Følelserne vækkes igen, da en ung franskmand dukker op i hendes tyske hjemby og lægger blomster ved Frantz’ grav. Mødet, med hendes forlovedes ven, lindrer Annas sorg, men blotlægger også skjulte sandheder og opdager ukendte sider af sig selv.

Franske François Ozon har med denne film begået en af dette års bedst anmeldte film. Andre film af Ozon kan bl.a. nævnes: Ung & smuk (2013), Selv i de bedste hjem (2012) og Trofæ-fruen (2010) kan alle lånes på Slagelse Bibliotekerne.

Instruktør François Ozon, Frankrig 2016, spilletid ca. 110 minutter.

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.