Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio i december

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum. NB Arrangementet er rykket til anden dato pga. julen.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Et (jule)eventyr om kærlighed og Beatles sange.

I går kendte alle The Beatles. I dag er det kun Jack, der kan huske deres sange, og med denne sangskat begiver han sig ud på en lang og snirklet rejse mod sit livs kærlighed.

Jack, tidligere skolelærer, nu en håbefuld, men ikke særlig succesfuld sanger og sangskriver i en lille engelsk kystby, hvis drømme om berømmelse er på hastig retur. Dette på trods af ukuelig støtte fra hans barndoms bedste ven, Ellie. Og så – efter en busulykke under en mystisk, verdensomspændende blackout – vågner Jack og opdager, at The Beatles aldrig har eksisteret, og han er den eneste der kender deres sange. Det giver ham en verden af muligheder og en masse problemer. Med en smule hjælp fra en kendt musiker, sin nye amerikanske agent, Debra, og sin søde, men vildt upålidelige roadie, Rocky, eksploderer Jacks berømmelse fra den ene dag til den anden. Men mens hans berømmelse vokser, risikerer Jack at miste Ellie, det eneste menneske, der altid har troet på ham. Døren mellem hans gamle og hans nye tilværelse er ved at lukke sig, og Jack blive nødt til at vende tilbage til det sted, hvor han engang hørte hjemme, og bevise, at alt vi har brug for er kærlighed.

Filmen er et samarbejde mellem instruktøren Danny Boyle og manuskriptforfatteren Richard Curtis der i filmen leger med tanken om en verden, hvor The Beatles ikke har eksisteret. Skuespilleren Himesh Patel spiller den håbefulde sanger Jack, der som den eneste alligevel kan huske deres sange. I andre ledende roller møder man skuespillerne Lily James (Ellie), Kate McKinnon (Debra), Joel Fry (Rocky) samt sangeren Ed Sheeran (som sig selv). Nå ja, og så har den romantiske komedie selvfølgelig et soundtrack med nogle ret kendte sange.
Instruktør Danny Boyle
Storbritannien, 2019
Spilletid ca. 120 minutter