Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
For voksne

Biblio Bio - Eftermiddagsfilm

20.09.17
Den tredje onsdag i hver måned vises der eftermiddagsfilm kl. 14.00. Se eller gense film, der ikke længere er at finde på biografernes repertoire. Denne måneds film er et drama om et af de mørkeste kapitler i Danmarks historien.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser
Året er 1836, og den unge botaniker Wulff bliver sendt et år til Afrika af den danske konge for at tilse arbejdet med en kaffeplantage. Bag sig har han sit livs store kærlighed, foran sig har han et eventyr, der vil føre ham ind i ukendt land, og som vil ændre hans unge liv for altid. Slavehandlen er for længst ophørt ved de danske handelsforter på Guldkysten, men da Wulff oplever, at hans plantager bliver hærget af de indfødte selv, føres han på sporet af en større konspiration, som viser sig at trække tråde helt ind i guvernementets inderste.

Norske Jakob Oftebro kendt fra bl.a. tv-serien 1864 og Flaskepost fra P spiller hovedrollen om den unge botaniker og idealist Wulff.  Filmen er en brutal historie inspireret af et af de mørkeste kapitler i Danmarkshistorien og foregår i perioden efter 1836 på de danske besiddelser i Guinea efter, at slavehandlen officielt er afskaffet.

Instruktør Daniel Dencik, Danmark 2015, spilletid ca. 100 minutter.

Tilmelding
Du tilmelder dig på tilmeldingsbjælken til højre fra 1. august.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samrbejde med Ældresagens lokalkomite.