Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
For voksne

Biblio Bio - Eftermiddagsfilm

16.08.17
Den tredje onsdag i hver måned vises der eftermiddagsfilm kl. 14.00. Se eller gense film, der ikke længere er at finde på biografernes repertoire.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Filmene vises i samarbejde med Ældresagens lokalkomite.

Tilmelding
Du tilmelder dig på tilmeldingsbjælken til højre

Teaser: Charmerende livsbekræftende film fra Down Under
Da en rebelsk dreng og hans plejeonkel forsvinder i den vilde New Zealandske natur, sættes en storstilet menneskejagt i gang. Det er kort fortalt filmens handling.

Men august måneds eftermiddagsforestilling er alt andet end et gråt og trist socialrealistisk hverdagsdrama. Filmen er både en uhøjtidelig og varm komedie om et umage par der tvinges til at samarbejde for at overleve i New Zealands vildmark, da uheldige omstændighed udløser en landsdækkende menneskejagt.

Den rebelske storbydreng Ricky bliver endnu en gang anbragt hos en ny plejefamilie. Denne gang ude på den newzealandske vildmark hos det noget utraditionelle par Bella og Hec. Hvor Bella er kærlig, varm og altomfavnende og uden filter, er Hec en introvert gnavpot, der ser drengen som endnu en plage han skal belemres med. Da myndighederne atter vil tvangsfjerne Ricky, stikker han af og Hec følger efter for at finde ham. Misforståelser gør at myndighederne tror, at Hec har kidnappet drengen, og de sætter en kæmpe menneskejagt i gang. Det bliver starten på et umage venskab - og et forrygende eventyr.

I rollen som gnavpotten Hec ses den newzealandske skuespiller Sam Neill, kendt fra film som Jurassic Park, The Piano og mini-serierne Merlin og Mesterspionen Reilly.

Filmen er bygget over en bog af den newzealandske forfatter Barry Crump og er er den største publikumsucces i nyere tid i de newzealandske biografer. Filmen har modtaget flere priser på diverse internationale filmfestivaler. I Danmark blev den vist ved Buster Filmfestival 2016.

Instruktør Taika Waititi, New Zealand 2016.

Spilletid ca. 100 minutter

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.