Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
For voksne

Biblio Bio - Eftermiddagsfilm

23.11.17
Den fjerde torsdag i hver måned vises der eftermiddagsfilm kl. 14.00. Se eller gense film, der ikke længere er at finde på biografernes repertoire. Denne måneds film er en forrygende komedie fra Australien.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser
De sidste mange fredage har over 900.000 tv-seer trofast fulgt med i TV2s populære familie program Vild med dans og det hele slutter med den store finale fredag 24. november. Så hvad er mere oplagt end at en dansefilm bliver november måneds efrtermiddagsfilm.

Ballroom dancing - hvor man holder takten og om hinanden har sine egne uskrevne love og enhver form for improvisation, medmindre den er godkendt af forbundet, er strengt forbudt.

Scott Hasting har danset hele sit liv og er en blændende danser. Hans ambitiøse mor ser ham som en konkurrence danser på højeste plan. Men Scott er træt af de kendte trin, han udvikler en ny dansestil, - og balladen er højrøstet. Forbundet raser, hans dansepartner Liz forlader ham og hans ambitiøse mor er rasende. Drømmen om at vinde det store "Pan Pacific Grand Prix" synes at smuldre. Så kommer en ung pige ind i danseskolens begynderklasse. Hendes kønne, mørke fremtoning sladrer kun en anelse om hendes sprudlende latinamerikanske blod …

Australiske Baz Luhrmanns film har siden premieren i 1992 opnået klassiker status. I sit hjemland Australien er filmen stadig en af bedst sælgende film nogensinde. Her 25 år efter sin premiere står den stadig som en fejende flot film med en forrygende energi, der tager pusten fra en.

Instruktør Baz Luhrmann, Australien 1992, spilletid ca. 95 minuter.

Tilmelding
Du tilmelder dig på tilmeldingsbjælken til højre fra 1. august.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samrbejde med Ældresagens lokalkomite.