Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Køb billet(ter)
For voksne

Biblio Bio - Eftermiddagsfilm

14.12.17
Den fjerde torsdag i hver måned vises der eftermiddagsfilm kl. 14.00, men grundet julen er decembermåneds film flyttet til 14. december. Se eller gense film, der ikke længere er at finde på biografernes repertoire. Denne måneds film er en dobbelt Oscar-vinder fra 1999.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser
Dette er den gribende historie om Homer Wells, der vokser op på børnehjemmet St. Cloud under kærlig ledelse af den noget ukonventionelle forstander dr. Wilbur Larch. Men da et ungt kærstepar krydser den unge Homers vej, fristes han af livet og verden udenfor børnehjemmets trygge rammer og rejser med dem til parrets æbleplantage i Maine.

En ny spændende verden åbner sig for ham med glæde, sorg og det mest berusende af alt kærlighed. En ny verden vidt forskellige fra hans egen enkle tid på børnehjemmet. Da Homer begynder at ane sammenhængen mellem hans fortid og hans fremtid, begynder han også at finde ud af hvem han er og hvad han virkelig tror på.

Filmen er bygget over amerikanske forfatter John Irvings bestseller fra 1986 og det var noget af en bedrift for den svenske instruktør Lasse Hallström, at skulle forvandle en over 600 sider lang roman til film på to timer. Resultatet blev belønnet med 7 Oscar nomineringer og på selve Oscaraftenen modtog filmen to statuer for bedste mandlige birolle (Michael Caine) og for bedste manuskript (John Irving). 

Instruktør Lasse Hallström, USA 1999, spilletid ca. 120 minutter.

Tilmelding
Du tilmelder dig på tilmeldingsbjælken til højre fra 1. august.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samrbejde med Ældresagens lokalkomite.